Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ θα εξελιχθεί - όπως όλα δείχνουν - η αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 αφού - σύμφωνα με την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα του Open - η αποχώρηση θα είναι διπλή και δε θα περιοριστεί μόνο στον παίκτη που θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Ο σοβαρός τραυματισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου σοκάρει Μαχητές και Διάσημους

Θα υπάρξει και οικειοθελής αποχώρηση επίσης από την ομάδα των Διάσημων, η οποία, εάν επαληθευτούν τα παραπάνω θα βγει λαβωμένη από το αποψινό Συμβούλιο του Νησιού.  

Όσον αφορά τώρα το ποιοι αποχωρούν, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Open, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φέρεται να αποχωρεί βάσει ψηφοφορίας κοινού και η Αθηνά Ευμορφιάδη να αποχωρεί οικειοθελώς

Εάν επαληθευτεί το παραπάνω σενάριο δε θα μας κάνει εντύπωση αφού στο χθεσινό επεισόδιο η Αθηνά Ευμορφιάδη λύγισε όταν είδε το μήνυμα της κόρης της μετά τη νίκη των Διάσημων που τους εξασφάλισε το έπαθλο της επικοινωνίας.

«Μανούλα μου γλυκιά, σε παρακολουθώ με τους φίλους μου και είμαι πολύ περήφανη για σένα και ήσυχη γιατί σε βλέπω. Να μείνεις δυνατή και να προσέχεις. Σ’ αγαπώ πολύ πολύ», ήταν το μήνυμα της κόρης της Αθηνάς Ευμορφιάδη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν το διάβασε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA