Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τηλεοπτικός Μανώλης, Στρατής Χατζησταματίου, από το Σασμό μίλησε για το ρόλο του στη σειρά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και επιβεβαίωσε τα spoiler που θέλουν τον ήρωα να ερωτεύεται δυνατά στα προσεχή επεισόδια. 

Διαβάστε ακόμη: Αλίνα Κωτσοβούλου: Ο ρόλος μου στο Σασμό δεν υπάρχει στο βιβλίο

Ο Μανώλης είναι «ένας άνθρωπος που κρύβει πολλά και αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου να είναι σε όλες τις κομβικές σκηνές. Σε ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας, είναι γεγονότα που δεν θα τα ήξερε. Ενώ είναι φοβικός και έχει μεγαλώσει σε καταπιεσμένο περιβάλλον, κουβαλάει και δυσβάσταχτα μυστικά», είπε ο νεαρός ηθοποιός.

Πρόσθεσε δε ότι «ο Μανώλης αυτή τη στιγμή έχει πάρει μια απόφαση να κρατήσει το μυστικό για τον Μαθιό, να προστατεύσει το φίλο του, την οικογένειά του, τον εαυτό του. Το έχουν αυτό κάποιοι άνθρωποι, δεν προστατεύουν με την αντίδραση, αλλά με τη σιωπή».

Σε σχόλιο του Γιάννη Πουλόπουλου ότι ο Μανώλης είναι ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Πετρή, ο Στρατής Χατζησταματίου διαφώνησε και απάντησε ότι «η Θοδώρα ήταν ένας αστάθμητος παράγοντας, δεν μπορούσε να το προβλέψει ο Μανώλης. Μιλάμε για ένα άτομο αδίστακτο, τώρα όμως ο χαρακτήρας της αλλάζει. Είναι ένας πληγωμένος άνθρωπος».

Για το μέλλον του Μανώλη, ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε ότι προσεχώς θα ερωτευτεί μια ιδιαίτερη κοπέλα, την οποία θα υποδυθεί η Ευθαλία Παπακώστα:

«Θα βρεθεί στη ζωή του ένας άνθρωπος που θα δείξει αγάπη και ενδιαφέρον και αυτό είναι και το ωραίο γιατί θα δείξουμε μια ποιότητα του έρωτα. Θα είναι μια ιδιαίτερη κοπέλα και θα την ενσαρκώσει η Ευθαλία Παπακώστα». 

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Τζένης, η οποία όταν είχε ανακαλύψει ότι τα ερωτικά γράμματα που της έστελνε ο Νικηφόρος ήταν στην πραγματικότητα γραμμένα από το Μανώλη είχε δείξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για τον Μανώλη αφού τότε ο Μανώλης την είχε γειώσει για χάρη της κολλητής του φιλίας με τον Νικηφόρο.

Τέλος, ο νεαρός ηθοποιός έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν ο Σασμός εάν «η ιστορία και η ομάδα συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον και να δημιουργεί κάτι που συγκινεί τον κόσμο, εννοείται ότι θέλω να συνεχιστεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA