Μενού
  • Α-
  • Α+

Με το στόμα ανοιχτό άφησε την Κατερίνα Καινούργιου η πρώην παίκτρια του MasterChef Κατερίνα Λένη. Η ίδια έκανε αποκαλύψεις για τις... αηδιαστικές συνθήκες στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, υποστήριξε πως οι καθαρίστριες «είχαν φρίξει» και «τα κορίτσια ήταν πιο βρώμικα από τα αγόρια». 

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Κατερίνα Λένη στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα για την καθαριότητα μέσα στο σπίτι του MasterChef και πήρε μία απάντηση που την έκανε να... αηδιάσει.  «Από θέμα καθαριότητας ήταν… να φεύγεις τρέχοντας. Δεν υπάρχει δηλαδή, άθλιες οι συνθήκες. Η παραγωγή έφερνε 3-4 φορές την εβδομάδα καθαρίστριες, οι οποίες είχαν φρίξει και αυτές. Τι να σου πω; Εγώ πήγα πάνω στο ρετιρέ και έμενα» είπε η Κατερίνα Λένη. 

«Δεν ήταν 1-2 οι βρωμιάρηδες, η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Πολιτισμικό σοκ έπαθα. Όταν ο άλλος παίρνει το ψαλίδι της κουζίνας, βάζει τα πόδια του πάνω στο τραπέζι που τρώμε και αρχίζει να καθαρίζει τους κάλους των ποδιών του», είπε η Κατερίνα Λένη και... αηδίασαν όλοι στο πλατό. Η Κατερίνα Καινούργιου είπε «με πιάνει μια τάση για εμετό» για να συνεχίσει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής λέγοντας «τα κορίτσια ήταν πιο βρώμικα από τα αγόρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA