Μενού
  • Α-
  • Α+

Διπλό ήταν το σοκ για του Διάσημους του Survivor στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Αρχικά είχαν να διαχειριστούν την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα αφού αυτός ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και λίγες στιγμές άκουσαν την Αθηνά Ευμορφιάδη να λέει πως αποχωρεί γιατί δεν αντέχει μακριά από το παιδί της!

Κάπως έτσι, βγήκε... ξινό το έπαθλο φαγητού που είχαν κερδίσει απέναντι στους μπλε που πλέον... λιμοκτονούν!

«Σεβαστή η απόφαση του κοινού. Δεν το περίμενα αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά. Δε θέλω να νιώθει η Βρισηίδα. Χαίρομαι που ξέρω ότι δεν ήμουν βάρος για την ομάδα. Από το κακό να βγάζεις πάντα το καλό. Έχω να γυρίσω σε πολλά καλά πράγματα. Στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου, τους φίλους μου, το κορίτσι μου...» είπε κλαίγοντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στην Αθηνά Ευμορφιάδη είπε πως καμία εκπομπή και κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στην σε μια μητέρα και το παιδί της και είναι εκείνη που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα φύγει ή όχι. Η παίκτρια των Διασήμων με δάκρυα στα μάτια είπε πως δεν αντέχει άλλο μακριά από το παιδί της και πως δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στον Άγιο Δομίνικο.

Όταν η Αθηνά είπε πως όσο κι αν το πάλεψε δεν μπόρεσε να μείνει καθώς θέλει να γυρίσει στο παιδί της, η φίλη της μέσα στο παιχνίδι Ευρυδίκη, ξέσπασε σε λυγμούς και φώναζε πως «πονάει η καρδιά μου, δεν θέλω να φύγεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA