Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε παιδική ηλικία, μίλησε η Ελένη Τζώρτζη στο Open Weekend. Η γνωστή ηθοποιός, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό της, περιέγραψε όσα βίωσε κατά την διάρκεια της εξομολόγησής της από ιερέα. «Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία από δώδεκα χρονών. Μας πηγαίνανε επί χούντας με το ζόρι να εξομολογηθούμε, δεν το είχα ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου και με το που μπήκα μέσα στην εκκλησία, ο παππάς μου έκανε σεξουαλική παρενόχληση.

«Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι και άρχισε να μου πιέζει το πρόσωπο πάνω στα γεννητικά του όργανα, λέγοντάς μου για εκείνη την ηλικία, ανήκουστα πράγματα. Δεν τα ήξερα, δεν τα είχα ακούσει», ανέφερε η Ελένη Τζώρτζη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός παραδέχτηκε για τη σχέση της με την εκκλησία: «Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία γιατί και μόνο η μυρωδιά της εκκλησίας, μου φέρνει ναυτία. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν σχέση με την εκκλησία μου είναι αντιπαθείς. Αν το έλεγα τότε στη μαμά μου, σας πληροφορώ ότι θα έτρωγα και ξύλο. Πώς τόλμησα να σκεφτώ τέτοια πράγματα…» είπε η Ελένη Τζώρτζη στην εκπομπή, Open Weekend.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA