Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου. Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού. Ωστόσο, αυτό που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι η είσοδος των νέων παικτών στο Survivor. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Φτιάχνουμε το ιδανικό ρόστερ που θα θέλαμε να δούμε στο All Star

Ηδη έχει γίνει θέμα συζήτησης η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια, βέβαια, είχε πάρει μέρος και στο περσινό Survivor με την ομάδα των Διασήμων, αλλά είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι για λόγους υγείας. Εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι μπαίνουν και οι Τάκης Καραγκούνιας και Σάκης Αρσενίου

Από την άλλη, πάντως, στην ομάδα των Μαχητών οι εντάσεις είναι καθημερινές. Στο προσκήνιο θα έρθει ένας ακόμη καυγάς, καθώς Ασημίνα και Θωμαΐς θα κοντραριστούν «άγρια» στην καλύβα των «μπλε». Φαίνεται, μάλιστα, πως το κακό κλίμα στην ομάδα σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία των Διάσημων, θα καθορίσει και το αποτέλεσμα στο αγώνισμα επάθλου στο Survivor με τα spoiler να αναφέρουν ότι νικήτρια στο αγώνισμα επάθλου φαγητού θα είναι η ομάδα των Διασήμων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA