Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ήττα τους στο επεισόδιο του Survivor 5 της Κυριακής (13/2) οι Μαχητές έβγαλαν υποψήφιο τον Αντρέα και τη Δευτέρα θα δούμε την ομάδα πάλι διχασμένη με τον Ανδρέα να κατηγορεί την Πελαγία για στρατηγική.

Διαβάστε ακόμα: Survivor: Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση - Τι είπε για το «παιχνίδι» εις βάρος του

Στο στόχαστρό του θα βρεθεί και η Σοφιάννα για την οποία θα πει ότι κρύβεται πίσω από όλα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκτέθηκε! Έχει πει τέσσερις κωλοτούμπες και καμία από τις φίλες της δεν την έχει υπερασπιστεί».

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία σε ένα αγώνισμα που θέλει ισορροπία και δύναμη με τους Μαχητές να θέλουν διακαώς τη νίκη. 

Ένταση, όμως, θα υπάρξει και στο Συμβούλιο του Νησιού με τη Σοφιάννα να λέει πως ο Σπύρος την αποκάλεσε κλέφτρα, με την Κάτια Ταραμπάνκο να ξεσπά και να λέει:

«Πριν μιλήσετε με τόσο ηχηρές και δυνατές λέξεις, να είστε χίλια τα εκατό σίγουροι για αυτό που λέτε. Οπότε να χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά το λεξιλόγιο σας», θα πει η ίδια, ενώ στα ξαφνικά θα δουν όλοι την Ασημίνα να αποχωρεί λέγοντας πως δεν μπορεί με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται προ εκπλήξεως. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA