Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την Ευριδίκη Παπαδοπούλου και την ατάκα που της είχε πει σε Συμβούλιο του Survivor 5 και αφορούσε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που εκείνη είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν μίλησε ο Βαλάντης στην εκπομπή «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε μετανιώνει για όσα της είπε.  

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σάκης Αρσενίου: Ήρθα δυνατός, θα στηρίξω την ομάδα μου - Τι είπε για τον Άρη Σοϊλέδη

«Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι εάν δεν έχω βλάψει κάποιον. Δε μετανιώνω για την Ευριδίκη γιατί είναι ένα πράγμα, κάτι που το πιστεύω. Μπορεί να είναι κάτι που είπες και πλήγωσες έναν άνθρωπο. Εκεί το σέβομαι, γι’ αυτό και ζήτησα τρεις φορές συγγνώμη. Είχα την υποχρέωση να πω γιατί πλήγωσα έναν άνθρωπο, αλλά δεν αλλάζει την άποψή μου σε κάποια πράγματα ότι περνάμε τις δοκιμασίες για κάποιο λόγο», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ο Βαλάντης είπε ότι κατάλαβε ακριβώς όλες τις συμπεριφορές των ανθρώπων μέσα όταν πια είχε βγει εκτός παιχνιδιού. 

Μάλιστα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος έχει πει χαρακτηριστικά ότι θέλει να ξεχάσει την ύπαρξη του Βαλάντη στο Survivor, εκείνος απάντησε: 

«Είναι δικαίωμά του να το πιστεύει, δεν θα πάθω και κάτι στη ζωή μου που με έσβησε από την έξω ζωή του», ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του παρεξηγημένο, λέγοντας χαρακτηριστικά «Μπορώ να πω ότι είμαι ένα παρεξηγημένο άτομο, κάποιες φορές η αλήθεια πονάει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA