Ο Σάκης Αρσενίου έκανε δυναμική είσοδο στο Survivor 5 το βράδυ της Κυριακής (13/02) και στην ομάδα των Διάσημων, υποσχόμενος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει την ομάδα του.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Χαμός στο Συμβούλιο - Ξεσπά η Κάτια Ταραμπάνκο, αποχωρεί η Ασημίνα
Δεν έκρυψε ότι με τους περισσότερους συμπαίκτες του γνωρίζονται ήδη, ενώ μίλησε για τη φιλία του με τον Άρη Σοϊλέδη.
«Είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Με τα περισσότερα παιδιά γνωρίζομαι και λόγω φύσης της δουλειάς μου, έχουν έρθει σε εμφανίσεις μου. Πιο πολύ γνωρίζομαι με τον Άρη, με τον οποίο κάνουμε παρέα τους τελευταίους τρεις μήνες. Είμαι πολύ καλά, ήρθα δυνατός, θα στηρίξω την ομάδα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου και πρόσθεσε:
«Πάνω από όλα σέβομαι αυτό που έχουν περάσει τόσες ημέρες τα παιδιά, την πείνα, έχουν στήσει πράγματα, έχουν περάσει πράγματα. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Έτρωγα καλά μέχρι στιγμής, τώρα να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω ότι θα με δυσκολέψει ο ύπνος και τα παιδιά θα τα δυσκολέψει ο ύπνος μου. Όταν είμαι κουρασμένος, ροχαλίζω λίγο», είπε αυτοσαρκαζόμενος ο γνωστός τραγουδιστής.
- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.