Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Αρσενίου έκανε δυναμική είσοδο στο Survivor 5 το βράδυ της Κυριακής (13/02) και στην ομάδα των Διάσημων, υποσχόμενος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει την ομάδα του. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Χαμός στο Συμβούλιο - Ξεσπά η Κάτια Ταραμπάνκο, αποχωρεί η Ασημίνα

Δεν έκρυψε ότι με τους περισσότερους συμπαίκτες του γνωρίζονται ήδη, ενώ μίλησε για τη φιλία του με τον Άρη Σοϊλέδη. 

«Είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Με τα περισσότερα παιδιά γνωρίζομαι και λόγω φύσης της δουλειάς μου, έχουν έρθει σε εμφανίσεις μου. Πιο πολύ γνωρίζομαι με τον Άρη, με τον οποίο κάνουμε παρέα τους τελευταίους τρεις μήνες. Είμαι πολύ καλά, ήρθα δυνατός, θα στηρίξω την ομάδα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου και πρόσθεσε:

«Πάνω από όλα σέβομαι αυτό που έχουν περάσει τόσες ημέρες τα παιδιά, την πείνα, έχουν στήσει πράγματα, έχουν περάσει πράγματα. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Έτρωγα καλά μέχρι στιγμής, τώρα να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω ότι θα με δυσκολέψει ο ύπνος και τα παιδιά θα τα δυσκολέψει ο ύπνος μου. Όταν είμαι κουρασμένος, ροχαλίζω λίγο», είπε αυτοσαρκαζόμενος ο γνωστός τραγουδιστής.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA