Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και μετά τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου, ήρθε η ώρα να τον «δικάσουν» και στα τηλεοπτικά πάνελ της Δευτέρας, αναφορικά με τις δηλώσεις συμπάθειας προς τον προφυλακισμένο για 4 βιασμούς, Δημήτρη Λιγνάδη. Ειδικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, Σκορδά, Λιάγκας και Περρής πέρασαν... γενεές δεκατέσσερις το ποπ είδωλο.

«Είναι πολύ ωραίο το κεφάλι του Σάκη, αλλά έχει μεγάλη τρικυμία. Οι σκέψεις, όπως τις διατύπωσε, με τη σειρά που τις διατύπωσε, το χρόνο που χρησιμοποίησε, ενεστώτας, δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι κάθε κουβέντα μας σε αυτή την περίσταση βαραίνει κάποιους ανθρώπους που έχουν υποστεί το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί. Εχουν υποστεί παρενόχληση και βιασμό. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, έχει πολύ ωραία οδοντοστοιχία, αλλά καλό θα είναι τα δόντια να κρατάνε τις λέξεις μέσα. Να τις περνάνε από τη διαδικασία του μυαλού και μετά να βγαίνουν» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μια εξάρτηση;» διερωτήθηκε από την πλευρά, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε: «Τον είδαμε να χαμογελάει την ώρα που μιλούσε γι’ αυτή την ιστορία. Χαμογελούσε ενώ μιλούσε για κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Ακούσαμε τον κύριο Ρουβά να βγάζει ένα λογύδριο ακατάληπτο, σε κανένα σημείο δεν αναφέρθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους που τους έχει πονέσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Δεν είδαμε συγγνώμη, αν και δεν θα άλλαζε κάτι».

«Υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως, δηλαδή αν ήθελε να βγει να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή αν το έκανε στοχευμένα ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε όλοι, ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα, είναι ένας άνθρωπος που όταν παρουσιάζει, παρουσιάζει με autocue, δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα ο άνθρωπος.

Μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και να πει ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ δεν έχω καταλήξει για το τι από τα δύο έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια; Ο Σάκης δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας» υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν είπα εγώ ότι είναι ηλίθιος, έξυπνος είναι, απλά δεν χειρίζεται σωστά το λόγο. Δεν ξέρουμε αν ο Σάκης Ρουβάς πραγματικά ήθελε να κάνει “πλυντήριο” στον Λιγνάδη ή αν το έκανε κατά λάθος. Δυσκολεύεται, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις, το έφερνε, το γύριζε, δεν ήταν προετοιμασμένος. Αυτός που δεν βάζει τελεία είναι αυτός που έχει χάος στο μυαλό του» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA