Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και το σάλο που ξέσπασε, στο στόχαστρο βρέθηκε και η παρουσιάστρια, η οποία κατηγορήθηκε μέσω social media ότι δεν πήρε θέση για όσα είπε ο τραγουδιστής. 

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Τι απαντά για τη συνέντευξη που της έδωσε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολιάστηκαν όσα ειπώθηκαν στο Χαμογέλα και Πάλι με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: 

«Ο παρουσιαστής έχει και ένα ακουστικό και όταν κάτι γίνεται, και το λέω με όλο τον σεβασμό κι εγώ βαρέθηκα να κάνω δημόσιες σχέσεις, θα έπρεπε λίγο - τουλάχιστον το δικό μου ακουστικό με έχει σώσει πάρα πολλές φορές από πράγματα που έχουν ειπωθεί στην εκπομπή κι εγώ οφείλω να τα μαζέψω - ίσως θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή η Σίσσυ να εναντιωθεί σε αυτό».

Τότε το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: 

«Όταν κάνεις μία συνέντευξη, ακόμα και να εξομολογείται τη ζωή του ο άλλος, δηλαδή είναι μονόλογος, υπάρχει η διαδικασία που λέγεται follow up. Δηλαδή, βάσει αυτού που λες σε ρωτάω κάτι. Όταν είναι ένα κοινωνικό θέμα τόσο ευαίσθητο, τόσο καυτό, με θύματα που έχουν πονέσει, που έχει καταστραφεί η ζωή τους, δεν μπορείς να αφήνεις τον Σάκη να κάνει εξομολόγηση του έρωτά του και της αγάπης του ως προς τον θύτη με μην πω τι τώρα. Δεν έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα συνέντευξη, ώστε να είναι ευγενική, άφησε να κάνει δήλωση. Παιδιά, δεν έγινε καμία αντερώτηση που να του πει λες αυτό αλλά ξέρεις εκείνο. Δεν είδα εγώ τίποτα τέτοιο. Το είδα ζωντανά. Δεν υπήρξε συνέντευξη, υπήρξε, σου δίνω το βήμα, πες ό,τι θέλεις. Και εκεί έγινε το ξέπλυμα του αιώνα. Τελεία και παύλα».

Η απάντηση της Καινούργιου ήταν άμεση λέγοντας πως «η Σίσσυ δεν κάνει ξέπλυμα, όμως» με τον Μικρούτσικο να διευκρινίζει πως «όχι, δεν έκανε συνέντευξη, είπα, δεν είπα ότι έκανε ξέπλυμα». 

Σε εκείνο το σημείο η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι «Μπορεί ο παρουσιαστής να αγχωθεί γιατί έχει απέναντί του τον Ρουβά, μπορεί χίλια δυο, αλλά από πάνω οφείλουν να βοηθήσουν».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις για όλα τα παραπάνω λέγοντας:

«Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ο καθένας σε αυτή την εκπομπή έχει τη δική του γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, ανήκει στην Barking Well και είναι μεγάλη μας τιμή που είναι στην εκπομπή. Οι απόψεις του Ανδρέα ουκ ολίγες φορές δεν ταυτίζονται με τις δικές μου και θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μπορεί κάποιος να φιμώσει τον Αντρέα και να του πει πώς θα χειριστεί ένα θέμα, εκτός αν δοθεί εντολή να κοπεί ένα θέμα που δεν δόθηκε.

Εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση, επειδή κάτι μου μεταφέρθηκε, να έχει στεναχωρηθεί η Σίσσυ Χρηστίδου με κάτι από αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη εγώ σε αυτά που είπα, πόσο δύσκολα περνάει, πόσο αγαπώ και εκτιμώ τη Σίσσυ, πόσο μεγαλύτερη εμπειρία έχει από μένα και ότι πραγματικά μπορεί επειδή ένας παρουσιαστής εκείνη τη στιγμή να μην μπορεί να το αντικρούσει γιατί σέβεται τον συνεντευξιαζόμενο, ίσως θα μπορούσε η ομάδα να την βοηθήσει περισσότερο ή τέλος πάντων, δεν έγινε και κάτι κακό.

Επειδή καταλαβαίνω ότι αυτή η κοπέλα αυτή τη στιγμή βάλλεται από παντού, το είπα και στην αρχή της εκπομπής ότι τέτοια σχόλια στα social media σε μια γυναίκα που έχει δύο παιδιά και πριν από μία εβδομάδα έχει χάσει και την μητέρα της, είναι λάθος και αυτή είναι η άποψή μου. Όμως, να διαχωρίσω τη θέση μου. Αν ο Ανδρέας θεωρεί ότι κάτι χειρίστηκε λάθος η Σίσσυ, δεν μπορώ να φιμώσω τον Ανδρέα.

Συγγνώμη, γιατί δέχομαι κι εγώ επίθεση αυτή τη στιγμή από κάποιους χρήστες. Ούτε μπορώ να πω στον Ανδρέα πάρε τη γνώμη σου πίσω. Εντάξει; Εγώ μπορώ να πω για την Σίσσυ που γνωρίζω εγώ και καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα είναι δύσκολα στο χειρισμό τους και ίσως καμιά φορά εγώ να μην μπορώ να τα χειριστώ τόσο ωραία όσο τα χειρίζεται η Σίσσυ».

Τη στήριξή του στη Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε και ο Νίκος Κοκλώνης μέσω Twitter γράφοντας:

«Όταν κάποιος κάνει μια τοποθέτηση πάνω σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, για το οποίο εκκρεμεί να αποφανθεί η δικαιοσύνη, ακόμα κι αν διαφωνείς κατάφορα μαζί του οφείλεις να ακούσεις τι έχει να πει», ενώ λίγο αργότερα έκανε νέο tweet όπου δανείστηκε την ακόλουθη ρήση του Γάλλου συγγραφέα και φιλόσοφου, Βολταίρου:

«Διαφωνώ με αυτό που λες, όμως, θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA