Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια «δυσάρεστη» έκπληξη περίμενε το βράδυ της Κυριακής την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Κοκλώνη, οι οποίοι είχαν βγει έξω με την παρέα τους και η παρουσιάστρια περιέγραψε στον αέρα της Super Κατερίνα τι τους συνέβη.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων

Αρχικά είχαν βγει για φαγητό και στη συνέχεια θέλησαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους σε άλλο μαγαζί για ποτό με την Κατερίνα Καινούργιου να προτείνει ένα μαγαζί με ωραία ελληνική μουσική στο Παγκράτι. Ωστόσο, όταν έφτασαν εκεί, προς μεγάλη τους έκπληξη, «έφαγαν πόρτα», μιας και το μαγαζί ήταν γεμάτο.

Μάλιστα, πριν πάνε ο Νίκος Κοκλώνης, μάλλον το φοβήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά η παρουσιάστρια ήταν σίγουρη ότι και χωρίς κράτηση θα μπορέσουν να μπουν. Κάτι τέτοιο τελικά δε συνέβη και η περιγραφή της Κατερίνας Καινούργιου για το τι συνέβη στην είσοδο του μαγαζιού ήταν απολαυστική:

«Πάμε στην είσοδο και εγώ και ο Νίκος μπροστά και μας λέει ο άνθρωπος "που πάτε; Έχετε κλείσει τραπέζι;" και λέμε "όχι, βρείτε μας ένα". "Δεν υπάρχει τίποτα, λυπάμαι, πρέπει να φύγετε", μας απάντησε. Λέω "Νίκο, φάγαμε πόρτα". Ο Νίκος πολύ ευγενικά αποχώρησε, εγώ εκεί να έχω σκαλώσει. "Όχι, θέλω να μπω. Γιατί να μην μπω;" Ήταν γεμάτο το μαγαζί. Ο Νίκος ήταν τόσο κουλ, εγώ το πήρα πολύ βαριά, λέω, "έχω να φάω πόρτα από τα 18 μου"», περιέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA