Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απολογία της Κάτιας Ταραμπάνκο στην κάμερα για το χαρακτηρισμό της «κλέφτρας» που είδαμε στο Survivor 5 το βράδυ της Τρίτης (15/2) και αφορά συμβάν από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι, έκανε τον πρώην συμπαίκτη της, Περικλή Κονδυλάτο να ξεσπάσει μέσω Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Την αποκαλούσαν «κλέφτρα» - Η απάντησή της για λάδι και ρύζι στο Survivor

Να θυμίσουμε ότι πέρσι η Κάτια Ταραμπάνκο είχε κατηγορηθεί ότι είχε βρει ρύζι και το είχε κρύψει από την ομάδα της με τον Περικλή Κονδυλάτο να λέει στην ανάρτησή του πως δεν μπόρεσε να τους αντιμετωπίσει για την πράξη της και αποχώρησε:

«Λοιπόν επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στη ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα, μην μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον, αποχώρησε προφασιζόμενη την υγεία της. Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση. Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν.

Επιπλέον το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε άσχημη συμπεριφορά από τον κόσμο, για αυτό δεν φταίμε εμείς. Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα, Κάτια. Ειδικά από εσένα. Εάν της ακυρώθηκαν δουλειές, όπως είπε, φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της.

Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες», έγραψε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

https://www.instagram.com/tv/CaA4eJWjrhi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρωί της Τετάρτης (16/2), μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Happy Day και μεταξύ άλλων, είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή πως ούτε εκείνος ούτε οι συμπαίκτες του πρόκειται να δεχτούν να γίνονται αναφορές σε πράγματα που συνέβησαν πέρσι από τη στιγμή που δεν είναι οι ίδιοι εκεί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. 

«Κατ’ αρχήν να πω ότι δεν διαφωνώ με το ότι μπήκε η Κάτια ξανά στο Survivor. Η παραγωγή μπορεί να βάλει όποιον θέλει, ειλικρινά δεν με νοιάζει, ξέρω πολύ καλά τι πόνο και κόπο θέλει για να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Ίσα ίσα τη σκέφτομαι και καταλαβαίνω τι περνάει. Εμένα με ενοχλεί ότι σχολιάζονται κάποια πράγματα που έγιναν πέρσι και θέλει να βάλει τελεία εκείνη, ενώ εμείς δεν είμαστε παρόντες. Την πιάσαμε με ρύζι της ομάδας, δεν υπάρχουν σακουλάκια με ρύζι στο δάσος, αν υπήρχαν, θα τα τρώγαμε όλοι. Υπάρχουν φαγητά πεταμένα. Δεν υπάρχει ωμό ρύζι να το πάρεις», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Αυτό που κάνει η Κάτια είναι πάρα πολύ άσχημο γιατί εμπλέκει τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που βγήκε έξω και της φέρθηκαν άσχημα και διαφωνώ. Εμείς μέσα στο παιχνίδι μπορούμε μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε ο ένας για τον άλλον, γιατί γνωριζόμαστε και ξέρουμε τα γεγονότα. Δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό που έπαθε η Κάτια που βγήκε και την έβριζε ο κόσμος, που διαφωνώ να γίνεται αυτό. Η Κάτια δεν είπε τη λέξη «κλέβω», αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι ρύζι από τις προμήθειες που είχαμε για να περάσουμε, που το έκρυψε η Κάτια με ζωώδη ένστικτα τη στιγμή που εμείς όταν βρίσκαμε φαγητά, τα προσκομίζαμε για να σωθούν όλοι», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους λόγους αποχώρησης της Κάτιας από τον περσινό κύκλο του Survivor, ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε τη δική του εκτίμηση, λέγοντας πως «δεν είχε τα μούτρα να μας αντιμετωπίσει» και έφυγε. 

«Ένας άνθρωπος που δεν έρχεται να χαιρετήσει την ομάδα του και να πει παιδιά "γεια σας, περάσαμε πάρα πολλά μαζί" ή να μου πει "ευχαριστώ μου έσωζες τη ζωή" γιατί έπαθε μια δηλητηρίαση και αν δεν έτρεχα εγκαίρως δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα είχαμε. Τώρα βγήκε να πάρει τη ρεβάνς, ενώ εμείς λείπουμε. Ο τρόπος που έφυγε είναι η μεγαλύτερη παραδοχή από τη μεριά της Κάτιας ότι δεν είχε τα μούτρα να μας αντιμετωπίσει. Και τώρα βγαίνει ένα χρόνο μετά να πάρει τη ρεβάνς; Δεν θα το δεχτεί κανένας από την ομάδα, με τα παιδιά που έχω μιλήσει. Να της πει η παραγωγή να μη σχολιάζει γεγονότα της περασμένης χρονιάς γιατί δεν έχει το δικαίωμα. Η Κάτια δεν υπερασπίζεται τον εαυτό της για μένα, μόνο κακό κάνει», κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA