Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλάμα και των... γονέων σε μία ακόμα αποχώρηση στο Survivor. Σειρά αυτή τη φορά για να θρηνήσει είχε η Ασημίνα η οποία μόλις άκουσε πως ο Σπύρος παραμένει στο reality και πως αυτή που αποχωρεί είναι η φίλη της Πελαγία ξέσπασε σε λυγμούς.

«Κάνε κάτι, δεν μπορώ, πάρε με μαζί σου, δεν αντέχω, δεν θέλω να κοιμηθώ εκεί, μη φύγεις σε παρακαλώ» ήταν η... ψύχραιμη αντίδραση της Ασημίνας μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Πελαγία Καζολέα είναι αυτή που αποχωρεί.

Μέσα στον πόνο της, πάντως, η Ασημίνα πρόλαβε να τα «χώσει» στον Σπύρο αφού όπως έλεγε κλαίγοντας, πάντα, «δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες»!

«Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το σόου κι η διπροσωπεία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις», είπε η Πελαγία λίγο πριν πάρει τη δάδα της, τη σβήσει και αποχωρήσει από το reality.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA