Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Σπίτι με το Mega βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/2) ο Κώστας Μακεδόνας και στο πλευρό του είχε εκλεκτούς καλεσμένους με τους οποίους έκανε μοναδικά ντουέτα μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Κούκα. Η τηλεοπτική τους συνάντηση στην οθόνη του Mega μπορεί να θεωρηθεί σημαδιακή αφού οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει σχεδόν 30 χρόνια πριν στα δύο εορταστικά πρωτοχρονιάτικα επεισόδια της κλασικής σειράς του Mega «Το Δις Εξαμαρτείν», τα οποία είχαν προβληθεί στις 31/12/1993 και στις 2/1/1995.

Μάλιστα, το ένα λεγόταν «Η Αγάπη θέλει δύο», ενώ και τα δύο επεισόδια διαδραματίζονταν στις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70 με τους δύο τραγουδιστές να υποδύονται το παντρεμένο ζευγάρι. 

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ - Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πρωτιά στην τηλεθέαση για την Αγγελική Νικολούλη

Άρωμα ‘60s, όμως, είχε και η χθεσινή τους συνάντηση επί σκηνής στο Σπίτι με το Mega αφού Κώστας Μακεδόνας και Κατερίνα Κούκα ερμήνευσαν το αγαπημένο τραγούδι «Η Αγάπη Θέλει Δύο» σε μουσική Νίκου Μαμαγκάκη και στίχους Ντίνου Δημόπουλου.

Πρώτοι είχαν ερμηνεύσει το τραγούδι η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην κλασική ταινία «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης», μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου που είχε κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου 1968.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA