Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Παυλίδου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει καθηλώσει το κοινό, σημειώνοντας πολύ υψηλή τηλεθέαση, με την ηθοποιό να μην κρύβει μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι πως δεν περίμενε αυτή την έκρηξη αγάπης. Η ίδια αναφέρθηκε και στην κριτική του Πέτρου Τσατσόπουλου, στον Νικήτα Τσακίρογλου, αλλά και στις καταγγελίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο. «Σε όλες τις επιλογές η πίστη ήταν οδηγός. Στην πορεία ο Θεός μας έβαλε σε έναν δρόμο. Δεν προέρχομαι από μια οικογένεια με πνευματικό στοιχείο. Γνωρίσαμε έναν Γέροντα, σε ένα κομβικό σημείο, μαζί με τον σύζυγό μου και όλα άλλαξαν στην ζωή μας και τη θεώρησή μας σε μια καμπή στην σχέση μας», εξήγησε η Χριστίνα Παυλίδου, ενώ πρόσθεσε ότι «Ο Γιώργος είχε πολλά χρόνια ασχοληθεί με το έργο του Αγίου και του γεννήθηκε και η συγγραφική επιθυμία». 

Όσον αφορά την κριτική που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο σίριαλ, η Χριστίνα Παυλίδου είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ό,τι θέλει, υπάρχει και το τηλεκοντρόλ και όποιος θέλει μπορεί να μην την δει, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για αυτόν τον άνθρωπο», ενώ ξεκαθάρισε ότι «Δεν συμφωνώ με τις αγωγές, είναι παρατραβηγμένο, δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο Άγιος Αυτό».

Διαβάστε ακόμη: Αγιος Παΐσιος: «Εσύ τι ξέρεις από ψυχή;» λέει ο Σταμάτης Γονίδης για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Νικήτα Τσακίρογλου που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη σειρά όπου υποδύεται τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη λέγοντας πως «Το ήθος και η ευγένεια του Νικήτα Τσακίρογλου μας ξάφνιασε. Το πρότυπο και το παράδειγμά του είναι εξαιρετικό, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλον να κάνει αυτόν τον ρόλο».

Τέλος, όσον αφορά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο, η Χριστίνα Παυλίδου δεν έκρυψε πως θα γίνουν αφορμή να υπάρχει ασφάλεια στο χώρο: «Ο χώρος θα καθαρίσει σιγά – σιγά, δεν θα υπάρχει το θράσος πια να γίνονται τέτοια πράγματα. Ασφαλώς και έχω μιλήσει με τις κόρες μου για όλα αυτά. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα πια για τα νέα παιδιά και θα υπάρχει ασφάλεια. Θα καθαρίσει ο χώρος, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε αυτόν τον χώρο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA