Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για τη συνάντηση που είχε παλιότερα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο χορευτής μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και δήλωσε αρχικά, πως ποτέ δεν του πέρασε από το μυαλό ότι ο σκηνοθέτης μπορεί να είχε κάποια ανάμιξη με όλα αυτά. «Τον Λιγνάδη τον ξέρω προσωπικά. Ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Μπορεί δηλαδή, να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον σκηνοθέτη. «Την ημέρα που με κάλεσε στο σπίτι του ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι τα φιλοξενεί εκεί, γιατί δεν έχουν που να μείνουν και είναι από άλλη χώρα», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Τέλος, εξήγησε πως ένιωσε άβολα στο σπίτι του καλλιτέχνη, αφού τη στιγμή που βρέθηκε εκεί, το ένα από τα δύο παιδιά ντυνόταν.

«Έτυχε το παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα, αλλά ήμουν 19 χρονών τότε. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα στο μυαλό μου. Ένιωσα πολύ άβολα και μετά από λίγη ώρα, έφυγα», είπε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA