Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτό που τόσο καιρό συνέβαινε στους Μαχητές ήρθε η ώρα να συμβεί και στους Διάσημους του Survivor αφού όπως όλα δείχνουν ήρθε η δική τους σειρά για να μπουν σε μια περίοδο εσωστρέφειας και «φαγωμάρας». Αυτό βέβαια έχει και αγωνιστικές επιπτώσεις αφού έχασαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Ο Σάκης Αρσενίου, βγήκε την Κυριακή για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση με τους συμπαίκτες του να μην έχουν ενθουσιαστεί με την προσθήκη του στο παιχνίδι. Το βράδυ της Δευτέρας οι Διάσημοι έχασαν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και έτσι στην ψηφοφορία ψήφισαν τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ως τη δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση και «καρφώνοντας» την πως σε εκείνη ανάλογη ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αναστάτωση που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση την Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία έχει έρθει ρήξη στο παιχνίδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA