Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο με έντονο συναίσθημα ήταν αυτό που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/2) στο Survivor, καθώς περιελάμβανε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και πριν από την έναρξη, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες πώς αισθάνονται. Αρκετοί έκλαψαν στο άκουσμα πως θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μεταξύ αυτών και ο Απόστολος Ρουβάς. Ο παίκτης των Διασήμων μιλώντας στην κάμερα συγκινημένος, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του και έβαλε τα κλάματα, καθώς όπως είπε έχει απομακρυνθεί χρόνια από τον πατέρα του, ο οποίος είναι χωρισμένος με τη μητέρα του παίκτη του Survivor.

«Κάτι που αυτή τη στιγμή με έχει καταρρακώσει είναι η το ότι θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από τότε που ήμουν μικρός, τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και ότι θέλω πραγματικά οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Θέλω να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί», είπε μεταξύ άλλων ο Ρουβάς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA