Μενού
  • Α-
  • Α+

Φαίνεται πως μετά τον πλατωνικό έρωτα μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, άλλο ένα ειδύλλιο φουντώνει μεταξύ παικτών των Διάσημων και των Μαχητών στο Survivor 5 και συγκεκριμένα μεταξύ Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και Σπύρου Μαρτίκα. Λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο απόψε θα είναι live επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και όχι απλά ηχογραφημένα μηνύματα, όπως γίνεται μέχρι στιγμής, η Ευρυδίκη είπε να βαφτεί η αίθουσα επικοινωνίας κόκκινη αφού συνήθως οι Διάσημοι κερδίζουν το συγκεκριμένο έπαθλο.

«Πλανάται πλάνην οικτρά η κ. Ευρυδίκη», ήταν η απάντηση του Σπύρου και εκείνη δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω και του είπε «Σπύρο μου, νόμιζα ότι με ξέχασες τόσες μέρες που δε με έχεις αναφέρει». 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Μυριέλλα Κουρεντή θα πουλήσει και την ψυχή της για να παραμείνει»

Με τη σειρά του ο Μαρτίκας της τόνισε ότι «Δεν ξεχνιέσαι, αγάπη μου. Δεν επιτρέπεις να ξεχαστείς». Και κάπου εκεί όλοι άρχισαν να ξεσπάνε σε γέλια με την Κάτια Ταραμπάνκο που στεκόταν δίπλα στην Ευρυδίκη να λέει με μπόλικη δόση χιούμορ «Νιώθω θα με πάρουν τα σκάγια, πλατωνικός έρωτας Νο. 2».

Έξω από τα πειράγματα που ακολούθησαν δεν έμεινε ούτε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αποκάλεσε τα δύο νέα «πιτσουνάκια» ως «οι δύο άνθρωποι που κινούν τα νήματα» στο Survivor 5, λέγοντας πως η Ευρυδίκη έχει «μελώσει».

Ο Σπύρος Μαρτίκας, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά αναρωτήθηκε «Λες να μου δώσει η Ευρυδίκη το κίνητρο να σταθώ όρθιος μέχρι την Ένωση;» για να αναφέρει εκείνη πως «Όμορφος άντρας είναι, αν τον βοηθάω εγώ να στέκεται όρθιος εδώ στο παιχνίδι, να το κάνω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA