Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στο Survivor και έτσι έλαβαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να συγκινείται και να ξεσπά σε δάκρυα από το μήνυμα του συντρόφου της και γνωστού τραγουδιστή, Χρήστου Δάντη. Μάλιστα, εκείνος λίγες μέρες νωρίτερα είχε στρέψει τα βέλη του κατά της εκπομπής Love It του ΣΚΑΪ, μέσω social media, λέγοντας πως δεν είναι αμερόληπτη όπως θα όφειλε.

 

«Έλα ρε Morrison – βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτι εδώ με τις νίκες, τις ήττες, τα έπαθλα ή τις στεναχώριες. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί, μαζί σου. Εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που ακούει να λες "Πάμεεεε" και γαβγίζει! Ξέρουμε ότι όσο "φωνακλού" και "αγρίμι" είσαι, από κάτω βρίσκεται μια ψυχή σαν βαμβάκι. Και να μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει. Το "ταξίδι" μετράει κι όχι ο προορισμός. Βουνοοο», έγραψε ο Χρήστος Δάντης στην Ασημίνα, η οποία λύγισε και μόνο στη θέα της φωτογραφίας του αγκαλιά με το αγαπημένο τους σκυλί. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Η Ασημίνα μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Χρήστος Δάντης είχε κάνει λόγο για πόλεμο στο πρόσωπο της Ασημίνας από την εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ, γράφοντας: «Ασημίνα πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις; Σε θαυμάζω. Φυσικά αύριο η εκπομπή Love it θα είναι κλασικά υπέρ της Σταυρούλας και κατά της Ασημίνας, ενώ θα έπρεπε σαν εκπομπή του ΣΚΑΙ να είναι αμερόληπτη». 

Η παραπάνω ανάρτηση του τραγουδιστή σχολιάστηκε τόσο από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο όσο και από την Ιωάννα Μαλέσκου με τον πρώτο να λέει χαρακτηριστικά:

«Μιας και έγραψε κάτι ο Χρήστος Δάντης δημόσια για την εκπομπή, θα πρέπει και εγώ αγαπητέ φίλε - 35 χρόνια φιλίας είναι αυτά δεν θα με παρεξηγήσεις - να σου πω ότι κατά την άποψή μου (ζητάω την άδεια και από την Ιωάννα) ότι η συγκεκριμένη εκπομπή που φιλοξενείται από το ίδιο κανάλι που μεταδίδει το Survivor, αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα της εκπομπής να έχει άποψη.

Το ότι έχουμε άποψη πολλές φορές - δυσάρεστη για κάποιους παίκτες - αυτή η δυσάρεστη άποψη δημιουργείται από τα πεπραγμένα των παικτών. Το ότι έχουμε μερικές φορές δυσάρεστη άποψη δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί. Επίσης, το ότι στο ίδιο κανάλι φιλοξενείται το Survivor δεν αφαιρεί το δικαίωμα να έχουμε άποψη. Δεν είμαστε λοβοτομημένοι. Δεν δίνει περισσότερο δικαίωμα στις άλλες εκπομπές να έχουν άποψη και εμείς να μην έχουμε. Με στεναχώρησε αυτό το πράγμα από τον Χρήστο και του απαντάω δημόσια».

Από πλευράς της η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ιωάννα Μαλέσκου διευκρίνισε τα εξής:

«Για ό,τι αφορά στην εκπομπή πάντα το δικό μου όνομα αναφέρεται. Έχω συνηθίσει. Και εγώ στεναχωρήθηκα. Τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα όπως και κανέναν παίκτη δεν τους γνωρίζω. Τα λόγια μας προκύπτουν από τα πεπραγμένα ή τα προβεβλημένα σε κάθε επεισόδιο. Το ανθρώπινο κομμάτι το καταλαβαίνω, να αισθανθεί κάποιος. Έχουμε στηρίξει πράγματα που κάνει η Ασημίνα. Δεν έχουμε με κανέναν εμπάθεια και δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Βλέπουμε και κρίνουμε. Αν μια μέρα βλέπουμε κάτι που στα δικά μας μάτια και στο δικό μας μυαλό δεν είναι ορθό ή δε συνάδει με το προφίλ ενός ανθρώπου ή της ομάδας του, θα το σχολιάσουμε.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA