Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί το Netflix να είχε στα σκαριά τέσσερις ρωσικές σειρές, με μία από αυτές να βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων, ωστόσο ο αντίκτυπος των εξελίξεων του πολέμου οδήγησε στην διακοπή της παραγωγής τους από την δημοφιλή πλατφόρμα. Το Netflix επέλεξε να μην συμμορφωθεί με τον νόμο που πέρασε πρόσφατα και προέβλεπε ότι όλες οι υπηρεσίες streaming με περισσότερους από 100.000 καθημερινούς χρήστες, θα πρέπει να προβάλλουν τουλάχιστον 20 ρωσικά ομοσπονδιακά κανάλια (κανάλια εθνικής εμβέλειας). Κάποια κανάλια από αυτά ελέγχονται από το Κρεμλίνο και κατά συνέπεια Netflix δεν επιθυμεί να τα εντάξει στην πλατφόρμα του.

Διαβάστε ακόμη: Ρουσλάνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Ο Πούτιν είναι χειρότερος από τον Χίτλερ - Είμαι στόχος των Ρώσων»

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο απoκλεισμός της Ρωσίας από μεγάλα φεστιβάλ και τελετές απονομής βραβείων με τους καλλιτέχνες να στοχοποιούνται για ακόμα μια φορά. Να θυμίσουμε πως την Δευτέρα η Disney ανακοίνωσε πως ματαιώνονται όλες οι πρεμιέρες ταινιών της εταιρείας στην Ρωσία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA