Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκάλυψε η Ουκρανή τραγουδίστρια και ακτιβίστρια, Ρουσλάνα,σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η νικήτρια της Eurovision του 2004 εμφανίστηκε με μαύρο μπλουζάκι και με φόντο την ουκρανική σημαία και μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για τις δραματικές ώρες που περνά η χώρα της, αποκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν «τρομοκράτη», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι χειρότερος από τον Χίτλερ», ενώ αποκάλυψε ότι κινδυνεύει καθώς αποτελεί στόχο των Ρώσων.

«Η Ουκρανία είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Δεν φοβόμαστε κανέναν Πούτιν και δεν παραιτούμαστε», δήλωσε στον Γιάννη Πουλόπουλο η Ουκρανή τραγουδίστρια και τόνισε ότι «αυτό που συμβαίνει είναι ένα δεύτερο Τσέρνομπιλ. Τώρα αυτή τη στιγμή ο στρατός της Ρωσίας κατέλαβε το Τσέρνομπιλ, προσπαθούν να πάρουν πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Θέλετε ένα δεύτερο Τσέρνομπιλ;».

Διαβάστε ακόμη: Η Ρουσλάνα στο MEGA για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Σταματήστε να σκοτώνετε τη χώρα μου»

Ερωτηθείσα για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, η Ρουσλάνα είπε αγανακτισμένη: «Δεν έχω μήνυμα για εκείνον. Για εμένα είναι νεκρός, δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή άλλους τρομοκράτες. Ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης».

Και συνέχισε: «Το Κίεβο είναι σε κίνδυνο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στα καταφύγια εδώ και μια εβδομάδα δεν είναι ασφαλείς. Τι γίνεται με τα μωρά, με το φαγητό που δεν υπάρχει... Περίπου 10.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες. Τα ρωσικά ΜΜΕ σιωπούν».

Ρουσλάνα: «Είμαι στόχος των Ρώσων»

Για πρώτη φορά επίσης, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι είναι στόχος των Ρώσων καθώς είναι πολιτικοποιημένη και εδώ και χρόνια παίρνει θέση στη διαμάχη που υπήρχε μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Συγκεκριμένα είπε: «Καταλαβαίνω τον κίνδυνο, οι γονείς μου κλαίνε, οι συγγενείς μου κλαίνε, όλοι καταλαβαίνουν τι κάνω».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της Ρουσλάνα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA