Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη χθεσινή δοκιμασία στην ύπαιθρο στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/3) του MasterChef 6 με επίτιμο καλεσμένο τον Ηλία Μαμαλάκη, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε όλα τα κακώς κείμενα της ομάδας του στη φόρα, αλλά η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στο τέλος έκανε όλους τους παίκτες να λυθούν στα γέλια.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο «θείος Λεωνίδας» είχε πάλι τα κέφια του - Το σχόλιο για τα φασόλια που «λύγισε» τους κριτές

«Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες. Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν από το παιχνίδι. Έχω κι ένα βιβλίο στο σπίτι κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά. Το βιβλίο λέγεται αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω μέσα στο παιχνίδι. Δημιουργείται μια υποομάδα μέσα στους μπλε δημιουργώντας μια άλλη ομάδα. Να πούμε τα πράγματα ως έχουν. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν να έχουν αρχηγό τον Δημήτρη. Πρέπει να αναγνωρίσω στο Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας ότι έχει το χάρισμα να τους ενώνει», είπε ο Δημήτρης.

Εκείνη τη στιγμή ο Σωτήρης Κοντιζάς προσπάθησε να θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και να του πει όλο νόημα: «Πάντως και εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις, απλά έχουν ενωθεί όλοι εναντίον σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA