Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τη σχέση τους μίλησε ο John Lygnos. Ο τραγουδιστής και μουσικός που έγινε κι ευρύτερα γνωστός στο κοινό για τη «σχέση» του με την ηθοποιό που συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πως δεν δέχτηκε ποτέ πρόταση για το Survivor, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα.

Όσο για τη σχέση του με την παίκτρια των Διασήμων, ο John Lygnos δήλωσε: «Η Μυριέλλα είναι ένα από τα ερεθίσματά μου, όταν γράφω τα τραγούδια μου». «Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor, αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν θα ήθελα να αφήσω τη μουσική μου για να πάω στο Survivor», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά αυτά που γράφονται τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη Μυριέλλα Κουρεντή, ο John Lygnos είπε: «Αδιαφορώ. Και για όσα γράφονται και για όσα λέγονται. Έχω διαβάσει και άρθρο που έλεγε ότι πέθανα. Έχω διαβάσει ότι η Μυριέλλα είναι έγκυος, ότι δεν είναι ελληνικής καταγωγής, διάφορα. Με τη Μυριέλλα ετοιμάζουμε έναν υπέροχο δίσκο. Μου είναι δύσκολο να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους, με τη Μυριέλλα όμως σκεφτόμαστε τα ίδια». Τέλος, ανέφερε για την αγαπημένη του: «Με τη Μυριέλλα συνδεόμαστε με έναν υπέροχο τρόπο. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος κι ίσως γι' αυτό, κάποιοι νομίζουν ότι είναι ψεύτικη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA