Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η δοκιμασία της μονομαχίας Διάσημων και Μαχητών στο Survivor της Κυριακής (6/3) για την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας. Το αγώνισμα διήρκεσε περισσότερο απ' όσο αναμενόταν και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την τελική επικράτηση. Η νικήτρια ομάδα, ήταν αυτή των κόκκινων με τον Αρη Σοϊλέδη να δίνει τη νίκη στους Διάσημους κυριολεκτικά στον πόντο, με αποτέλεσμα να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός συνομίλησε με την μπλε ομάδα για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ψηφοφορία από την οποία θα έβγαινε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι αυτή την εβδομάδα. Ασφαλής ήταν η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου η οποία κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Η ετυμηγορία της κάλπης έβγαλε και τον πρώτο παίκτη που μπαίνει στον τάκο. Οπως ανακοίνωσε ο  Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA