Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται για ακόμα μία φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο φετινό Survivor. Ο παίκτης των Μαχητών «κάρφωσε» στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/3) τον Ανδρέα Ματθαιακάκη που μέχρι εχθές θεωρούσε φίλο του.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor πως «κατά την εξέλιξη του χθεσινού συμβουλίου με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέι ότι μόνο η Μέι και ο Σάββας είναι άνθρωποι ειλικρινείς που στέκονται δίπλα του και τους νιώθει δίπλα του. Είναι οι μόνοι που είναι αληθινοί, είναι οι μόνοι που εμπιστεύεται, είναι οι μόνοι άνθρωποι που στηρίζει. Ανδρέα μου, κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί. Κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις. Κάθε βράδυ σε σκουντάω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο βλέποντας εφιάλτες, όπως λες». «Ανδρέα μου, λυπάμαι για όσα άκουσα χθες στο συμβούλιο. Λυπάμαι για την στάση σου αυτή και πραγματικά λυπάμαι που δεν με συμπεριέλαβες στους ανθρώπους αυτούς που ίσως να είμαι και ο μοναδικός που σε έχει στηρίξει και σε έχει βοηθήσει τόσο πολύ μέσα σε αυτό το παιχνίδι» συμπλήρωσε ο παίκτης των Μαχητών στο Survivor. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA