Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατρεπτικό το επεισόδιο της Τρίτης (8/3) στο MasterChef, καθώς ια ακόμη μία φορά η κάρτα ασυλίας έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό. Η Ελπίδα Μορφούλη έκανε την ανατροπή και χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας που είχε κερδίσει, βγάζοντας στον τάκο τον αρχηγό της Μπλε ομάδας, Δημήτρη Ταϊρίδη, με σκοπό να τον διώξει από τον διαγωνισμό, κάτι που τελικά δεν πέτυχε.

Ελπίδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που κέρδισε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Καθαρά Δευτέρα (7/3) από τον Βασίλη Μπόλλο για να «σώσει» την Καλλιόπη Μπεζαντέ από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η Ελπίδα Μορφούλη έβαλε στον τάκο τον Δημήτρη Ταϊρίδη - «Έχω πεισμώσει, δεν φεύγω εγώ σήμερα»

«Θέλω να κατέβει ο αρχηγός της Μπλε, θέλω να παίξουν μόνο μπλε, δε θέλω να χαλάσει καθόλου η κόκκινη ομάδα ακόμη. Κανονικά θα έπρεπε να την κρατήσω να το ευχαριστηθώ, αλλά είμαι Αιγόκερως, οπότε έχω κάνει ένα βήμα πίσω και παίζω με ασφάλεια για την ομαδική», είπε αρχικά η ίδια και συμπλήρωσε:

«Θέλω να παίξουν μόνο Μπλε σήμερα. Θέλω να χάσουν τις ισορροπίες τους. Δε θέλω να φύγει κανείς από την κόκκινη, ξεκάθαρα στρατηγικά. Και για λόγους ηρεμίας στο σπίτι επειδή έχουν δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο και τον Δημήτρη» είπε η Ελπίδα.

Η απάντηση του Δημήτρη Ταϊρίδη ήταν: «Και να μαγειρέψω ακόμα, δεν πρόκειται να φύγω εγώ σήμερα. Εδώ ήρθα και έχω πεισμώσει είτε σας αρέσει είτε όχι. Μαγειρικά ελάτε και βγάλτε με. Με όλους τους άλλους τρόπουςσας τους χαρίζω. Μακάρι να υπάρξει άλλος παίκτης που θα βάλλεται τόσο από όλους. Μόνο αξία μου δίνει αυτό, δε με υποτιμά».

Μιλώντας λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης μπροστά στους κριτές και τους συμπαίκτες του, του ζητήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητά του.

«Δεν καταλαβαίνω οι εντάσεις από που προέρχονται. Δεκτό είναι… έτσι κι αλλιώς το ξέρουμε όλοι, μόνος μου εναντίον όλων, δεν τρέχει τίποτα» είπε, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτάει: «Γιατί νιώθεις έτσι;». «Είπα ότι έχω έρθει στον διαγωνισμό για να κερδίσω, είναι κακό;», απάντησε και στον Πάνο Ιωαννίδη με τον σεφ και κριτή να απαντάει ότι όλοι για αυτό έχουν έρθει.

MasterChef: Αποχώρηση – έκπληξη από τον διαγωνισμό

Οι τρεις παίκτες, Δημήτρης, Γιώργος και Βασιλική φόρεσαν τις μαύρες ποδιές τους και κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιστό αντίγραφο του πιάτου που έφερε ο guest chef, κάτι που τελικά αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο για τον Γιώργο οποίος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης που διαγωνίστηκε κι αυτός στην δοκιμασία αποχώρησης, επέστρεψε τελικά στο σπίτι και το έκανε με τρόπο που συζητήθηκε, καθώς όταν μπήκε στο σπίτι δεν χαιρέτησε κανέναν από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, δεν έδωσε το χέρι του ούτε στον Μάριο που του άνοιξε την πόρτα και τον συνεχάρη για τη νίκη του. Ο Δημήτρης άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του και όλοι βλέποντας αυτό το σκηνικό, νόμιζαν πως θα αποχωρήσει.

Δεν θα πιστεύουν τι θα τους συμβεί, έχω στο μυαλό μου κάτι που τους έρχεται βαρύ» είπε στην κάμερα στην αρχή και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος, αν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι το πετάνε στα σκουπίδια. Μιλάνε για σεβασμό. Πάρε να έχεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Οταν ο Δημήτρης πήγε στο σαλόνι με τις βαλίτσες από το δωμάτιό του, φώναξε: «Πόλεμο θέλετε, πόλεμο θα έχετε. Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι». Όλο αυτό που έκανε ο Δημήτρης, ήταν για να τρολάρει τους συμπαίκτες του, αφού παρέμεινε κανονικά στο MasteChef.

«Το όλο σκηνικό είναι για γέλια», σχολίασε η Φανή, με τον «Μπόμπαινα» να δηλώνει: «Είμαι περίεργος όταν βγω έξω από το MasterChef να ακούσω το σχόλιο του καναπέ, της κλίκας, των σκοτεινών δωματίων του σπιτιού, τα κέντρα λήψεων κι αποφάσεων, Ελπίδα, Νικήτας και συμπαραμαρτούντες».

Αυτός που εκνευρίστηκε περισσότερο όμως με τη συμπεριφορά του Δημήτρη ήταν ο Μάριος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA