Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ανατροπή επεφύλασσε το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 στους τηλεθεατές αφού η Ελπίδα Μορφούλη έβαλε στον τάκο τον αρχηγό της μπλε ομάδας, Δημήτρη Ταϊρίδη. Αναλυτικότερα η Ελπίδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που κέρδισε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Καθαρά Δευτέρα (7/3) από τον Βασίλη Μπόλλο για να «σώσει» την Καλλιόπη Μπεζαντέ από τη δοκιμασία αποχώρησης. 

«Θέλω να κατέβει ο αρχηγός της Μπλε, θέλω να παίξουν μόνο μπλε, δε θέλω να χαλάσει καθόλου η κόκκινη ομάδα ακόμη. Κανονικά θα έπρεπε να την κρατήσω να το ευχαριστηθώ, αλλά είμαι Αιγόκερως, οπότε έχω κάνει ένα βήμα πίσω και παίζω με ασφάλεια για την ομαδική», είπε αρχικά η ίδια και συμπλήρωσε:

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Τα καρότα «έκαψαν» Καλλιόπη, Βασιλική, Γιώργο – Στην Ελπίδα η κάρτα ασυλίας

«Θέλω να παίξουν μόνο Μπλε σήμερα. Θέλω να χάσουν τις ισορροπίες τους. Δε θέλω να φύγει κανείς από την κόκκινη, ξεκάθαρα στρατηγικά. Και για λόγους ηρεμίας στο σπίτι επειδή έχουν δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο και τον Δημήτρη» είπε η Ελπίδα.

Η απάντηση του Δημήτρη Ταϊρίδη ήταν: «Και να μαγειρέψω ακόμα, δεν πρόκειται να φύγω εγώ σήμερα. Εδώ ήρθα και έχω πεισμώσει είτε σας αρέσει είτε όχι. Μαγειρικά ελάτε και βγάλτε με. Με όλους τους άλλους τρόπουςσας τους χαρίζω. Μακάρι να υπάρξει άλλος παίκτης που θα βάλλεται τόσο από όλους. Μόνο αξία μου δίνει αυτό, δε με υποτιμά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA