Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Διάσημοι στο επεισόδιο της Τρίτης (8/3) στο Survivor, κέρδισαν το αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας, επικρατώντας των Μαχητών με τη νίκη-κλειδί της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία παρά τον τραυματισμό της στο κεφάλι δεν παρέδωσε τα όπλα. Το έπαθλο επικοινωνίας ήταν σημαντικό για τους Διάσημους και το πανηγύρισαν δεόντως, καθώς ήξεραν πως θα μπορούσαν να συνομιλήσουν – για πρώτη φορά από την έναρξη του παιχνιδιού – σε ζωντανό χρόνο με τους δικούς τους ανθρώπους, στενούς συγγενείς ή συντρόφους μέσω μηνυμάτων.

Ετσι και έγινε και ο Αρης Σοϊλέδης μίλησε με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά, στην οποία έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι και μετά το παιχνίδι θα παντρευτούν. Η συνομιλία τους ξεκίνησε με τον Αρη Σοϊλέδη να της λέει το πόσο πολύ του λείπει και εκείνη να του απαντά χιουμοριστικά ότι έχει αδυνατίσει πολύ και με το που γυρίσει «τον περιμένει ο Τσελεμεντές».

Η Μαρία Αντωνά δε, του έστειλε και ένα μακροσκελές κείμενο, λέγοντάς του: «Γλυκό μου πλάσμα… Έχω τόση χαρά και άγχος να προλάβω να σου γράψω και να προλάβω να σου πω το πόσο πολύ μου λείπεις…

Το πόσο περήφανη νιώθω για εσένα και το πόσο πλημμυρίζω με συναίσθημα με κάθε σου νίκη, ήττα και αγωνία… Θέλω να ξέρεις πως το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή μας το φέρνουν οι δυσκολίες… Κάθε μέρα να κάνεις μια θετική σκέψη και να σκέφτεσαι το πόσο πολύ σε αγαπάω… Μην ανησυχείς για εμένα, είμαι αντράκι και το ξέρεις».

Στη συνέχεια, ο Αρης της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης, λέγοντάς της: «Ετοίμασε τον γάμο μας όσο λείπω. Οπως εσύ τον έχεις ονειρευτεί», της έγραψε με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA