Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Chart Show - Your Countdown» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα στα Σαββατόβραδα του Alpha. To σόου που αγαπήθηκε πριν από περίπου μια δεκαετία με την Ναταλία Γερμανού στο τιμόνι, επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές γεμάτες κέφι, τραγούδια και μουσική. O CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και ο εμπνευστής και δημιουργός του αρχείου της Ελληνικής Δισκογραφίας, Πέτρος Δραγουμάνος, θα είναι οι φετινοί Music Experts, οι οποίοι θα μας αποκαλύπτουν χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και άγνωστες ιστορίες πίσω από δημοφιλή κομμάτια.

Ο Δραγουμάνος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του παλιού Chart Show με το νέο, καθώς θα έχει δουλέψει και για τα δύο πρότζεκτ ως expert. Για όσους τώρα δεν θυμούνται, την θέση του Αρσενάκου στην προηγούμενη εκδοχή του σόου την είχε ο Κώστας Ζήκος. Το κόνσεπτ της εκπομπής που θα παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή δεν έχει αλλάξει. Κάθε Σάββατο θα έρχεται και ένα νέο top 30 με αγαπημένα τραγούδια, ανατροπές, εκπλήξεις και ερμηνείες, που θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη μουσική παρέα.

Διαβάστε ακόμη: Το ποσοστό ρεκόρ του Μαρτίκα στο Survivor και η τηλεθέαση του Ζελένσκι στον ΑΝΤ1

Πιθανότατα θα δούμε ξανά και αρκετούς καλλιτέχνες, που είχαν περάσει από την τότε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπως για παράδειγμα τον Χρήστο Μάστορα και τις Melisses. Βέβαια, εδώ πού τα λέμε, ίσως εκείνη την εμφάνιση από τον Ιούνιο του 2010 στο Chart Show ίσως να μην τη θυμούνται ούτε οι ίδιοι, μιας και ήταν από τις πρώτες τους τηλεοπτικές συμμετοχές.

Εκείνη την εποχή το συγκρότημα είχε αρχίσει να γίνεται γνωστό από την επιτυχία τους «Κρυφά» και στην καλοκαιρινή εκπομπή του Chart Show ερμήνευσαν live το κορυφαίο τραγούδι του καλοκαιριού, το οποίο δεν ήταν άλλο από το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» από τους Λαθρεπιβάτες.

Ο Χρήστος Μάστορας τότε ήταν μόλις 24 ετών, με κοντό μαλλί και πολύ πιο baby face από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει σήμερα. Άλλες εποχές.

https://www.instagram.com/p/CaPyEogNIaa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA