Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Νο. 2 της κατάταξης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ‘90s βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή στην πρεμιέρα του Chart Show Your Countdown με το «Περασμένα Ξεχασμένα», το οποίο και ερμήνευσε στο πλατό της εκπομπής μαζί με πολλές ακόμα επιτυχίες της. Απολαυστικός ήταν ο διάλογός της με τη Δέσποινα Βανδή όταν εκείνη τη ρώτησε «έχεις ζηλέψει τραγούδια άλλων τραγουδιστών; Μην πεις τα δικά μου γιατί τα έχεις ζηλέψει όλα» δεδομένου ότι για κάποια χρόνια έγραφε και στις δύο ο Φοίβος.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο δεν ήταν λίγες οι φήμες που τις ήθελαν «στα μαχαίρια», ενώ αυτές ενισχύονταν και από το γεγονός ότι οι φαν ήταν μοιρασμένοι και «τσακώνονταν» για το ποια από τις δύο ήταν η μεγάλη ανταγωνίστρια της Άννας Βίσση που πάντα ήταν η μούσα του Νίκου Καρβέλα.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Chart Show: Η φάρσα στον Βασίλη Καρρά - «Είσαι αναμμένη έτσι;»

Η απάντηση της Γαρμπή ήταν αφοπλιστική και με μεγάλη δόση χιούμορ, ενώ μάθαμε και ποιο τραγούδι της Βανδή όντως θα ήθελε να έχει πει εκείνη: «Δεν τα έχω ζηλέψει όλα τα δικά σου. Ένα θα ήθελα να πω το «Θέλω να σε δω», πολύ ωραίο τραγούδι. Και εσύ έχεις πει τραγουδάρες. Έχει γράψει και σε σένα ο άνθρωπος καταπληκτικά πράγματα. Τα περισσότερα ήταν για μένα, αλλά οκ, έχεις πει και εσύ πολλά».

Η Βανδή αστειεύτηκε λέγοντας «ναι μωρέ ό,τι περίσσευε μου έδινε και μένα». αλλά σε εκείνο το σημείο δεν έκρυψε πως υπήρχε κάτι που ζήλευε και εκείνη με τη σειρά της. 

«Η Καίτη ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, πάντα ζήλευα που εσένα σε λέγανε "Καίτη" και εμένα "Βανδή". Δε με λέγανε "Δέσποινα", με στεναχωρούσε λίγο αυτό», εξομολογήθηκε η Βανδή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA