Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Chart Show Your Countdown επέστρεψε ανανεωμένο στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου (12/3) με τη λαμπερή Δέσποινα Βανδή να υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους σε μια εκπομπή αφιερωμένη στα τραγούδια των ‘90s που ξεχώρισαν και ακούγονται και μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Μπισμπίκης: Τι απάντησε για τον κόσμο που φεύγει στη μέση της παράστασής του

Εκτός από τους καλεσμένους στο πλατό, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο τηλέφωνο με αγαπημένους τραγουδιστές, όπως η Άντζελα Δημητρίου και ο Βασίλης Καρράς. Ωστόσο, στην περίπτωση του Καρρά το τηλεφώνημα είχε απρόοπτη εξέλιξη αφού η Βανδή μάλλον θέλησε να του κάνει έκπληξη και δεν του είπε ποια είναι, μόνο του τραγουδούσε μεγάλες επιτυχίες του μέχρι να την καταλάβει. 

«Ποια είσαι εσύ τέτοια ώρα που είσαι αναμμένη έτσι;» τη ρώτησε ο Βασίλης Καρράς για να πάρει απάντηση από τη Βανδή «Είμαι αναμμένη; Με είπε αναμμένη; Δεν το κατάλαβα, Βασίλη μου, μισό λεπτό… Με όλα αυτά που σε μένα έχεις κάνει» για να καταλάβει ο Καρράς ποια είναι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA