Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (14/3) στο επεισόδιο του MasterChef, με τον Σταύρο Λορέντζο να κατηγορεί τον συμπαίκτη του, Δημήτρη Ταϊρίδη, γνωστό και ως «Μπόμπαινα», ότι κάνει bullying και ότι η στρατηγική του είναι να σπάσει τα νεύρα των συμπαικτών του.

Με αφορμή τη νίκη του Βασίλη Μπόλλου στο Mystery Box, ο Σταύρος Λορέντζος είπε: «Τον ενοχλεί συνέχεια κι έχει κάνει τα νεύρα του Μπόλλου τσατάλια. Ο Μπόλλος είναι εύθραυστος πολύ και ψυχολογικά και μαγειρικά. Αν δεν του πάει κάτι καλά, κλειδώνει και κενό. Ο Δημήτρης το έχει καταλάβει αυτό, τον στοχεύει και λέει εδώ είμαστε».

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο ανανάς «έκαψε» τους παίκτες - «Βατερλώ» με έξι υποψήφιους προς αποχώρηση

Εν συνεχεία, σημείωσε: «Του έλεγε τι πιάτο είναι αυτό που έχεις κάνει κι αντί να τον εμψυχώσει και να του πει ότι έκανες σούπερ πιάτο του έκανε bullying. Αυτό φέρνει προβλήματα στην ομάδα και δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όταν ερχόμαστε σπίτι, τραγουδά τραγούδια για να μας πικάρει μέχρι όταν ερχόμαστε εδώ πέρα στο σαλόνι. Θέλει να σπάσει τα νεύρα των παικτών για να μην αποδώσουν. Αυτή είναι η στρατηγική του. Εγώ δεν του δίνω σημασία κι η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση».

Παρακολουθήστε τι είπε ο παίκτης του MasterChef

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA