Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξι παίκτες του MasterChef κλήθηκαν να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, μετά το «Βατερλώ» στο Τεστ Δημιουργικότητας το βράδυ της Δευτέρας (14/3), όπου ο ανανάς αποδείχθηκε δύσκολο υλικό. Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box στο Masterchef και μοίρασε στους συμπαίκτες του φρέσκο ή ζαχαρωμένο ανανά αλλά και χρόνο μαγειρικής, ενώ εκείνος διασφάλισε την παραμονή του στον διαγωνισμό επιλέγοντας να μη μαγειρέψει στο Tεστ Δημιουργικότητας.

Οι έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής με απαιτητικές τεχνικές, που ήταν το ζητούμενο της δοκιμασίας τους.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Σταύρος Λορέντζος: «Ο Δημήτρης Ταϊρίδης κάνει bullying, αυτή είναι η στρατηγική του»

Ο παίκτης ωστόσο που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να ολοκληρώσει επιτυχώς τη δοκιμασία ήταν o Δημήτρης Ταϊρίδης. Ωστόσο, κατάφερε την τελευταία στιγμή να σωθεί και να παραμείνει στον διαγωνισμό, καθώς ο Βασίλης Βαλέχας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο χώρο που εργάζεται.

Νέο ξέσπασμα από τον Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης είχε προσπαθήσει να αλλάξει τακτική απέναντι στους συμπαίκτες του και τους είπε να τα αφήσουν όλα πίσω και να εστιάσουν στο μαγειρικό κομμάτι. Ο Βασίλης Βαλέχας δεν πίστευε στα λεγόμενά του και του υπενθύμισε πόσο προκλητική ήταν η συμπεριφορά του μέχρι σήμερα.

Ο «Μπόμπαινας» δεν άντεξε αυτά που άκουγε και ξέσπασε στη συνέχεια λέγοντας: «Μου είπαν αν κάνεις ένα βήμα πίσω εμείς θα κάνουμε δέκα. Ένα δικό μου δέκα δικά τους. Πάλι ο Ταϊρίδης φταίει, μόνο με τον Γιάννο μιλώ εδώ μέσα. Τις τελευταίες ημέρες λίγο με τον Τζόναθαν και την Ελισάβετ. Λέει ο Γιάννος σταματήστε σήμερα. Με έχουν βάλει στη γωνία και με γ…ε. Ειλικρινά σου μιλώ γιατί να το περάσω όλο αυτό; Γιατί; Ο Βαλέχας ξεκίνησε σήμερα δεν είσαι καλός μάγειρας. Ξέρεις ποιος είναι ο Μπόμπαινας; Έχεις φάει από τα χέρια μου; Ήρθες ποτέ στο μαγαζί μου;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA