Μενού
  • Α-
  • Α+

Με εντάσεις συνεχίζεται το MasterChef με τον Μάριο να χάνει την ψυχραιμία του στο επεισόδιο της Πέμπτης (17/3) όταν η μπλε και η κόκκινη ομάδα πήγαν στο πλατό για να μάθουν τα αποτελέσματα της διαδικασίας.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι - Στα όριά τους οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής

Οι κριτές σχολίασαν ένα από τα πιάτα της Κόκκινης Ομάδας όπου κύριο συστατικό ήταν το αρνί. Ωστόσο, οι παίκτες διαφώνησαν για το ψήσιμο του κρέατος λέγοντας πως δεν έχει ψηθεί όπως θα ήθελαν, αλλά ο Μάριος είχε διαφορετική άποψη. 

Από πλευράς τους οι κριτές έκριναν το ψήσιμο ως το πιο σωστό στο πιάτο. «Αν υπήρχε ένα ωραίο στοιχείο, αυτό ήταν το ψήσιμο» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ και οι δύο άλλοι κριτές συμφώνησαν. 

Μόλις ο Μάριος άκουσε τον κριτή να λέει τα παραπάνω λόγια γύρισε στον Γρηγόρη και του είπε: «Θα σε χτυπήσω, μικρέ. Θα σου σπάσω τα δόντια και μετά θα φύγω από τον διαγωνισμό».

Μάλιστα, στη συνέχεια ο ίδιος παραδέχτηκε πως «Όταν άκουσα τον κύριο Κουτσόπουλο να λέει ότι το ψήσιμο του κρέατος ήταν ήταν εντάξει, μίντιουμ ήταν, ήθελα πραγματικά να γυρίσω και να τους αρχίσω στα μπουνίδια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA