Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα για την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας στο MasterChef έφτασε και αυτή τη φορά θα διεξαχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες logistics της Ελλάδας. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Βαλέχα, η κόκκινη ομάδα έρχεται στην Ομαδική Δοκιμασία μετρώντας την απώλεια ενός σημαντικού της μέλους. Μετά τη νίκη του στο Tεστ Δημιουργικότητας, ο Γιάννος Σδούγκας έχει στην κατοχή του πια τη μόνιμη κάρτα ασυλίας και είναι εκείνος που καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Οι δυο ομάδες καλούνται να μαγειρέψουν πέντε πιάτα, amuse bouche, σούπα, κρύο ορεκτικό, ζεστό ορεκτικό και κυρίως με θέμα τη fusion κουζίνα, συνδυάζοντας υλικά διαφορετικών χωρών με ελληνικά προϊόντα. Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε αυτή τη δοκιμασία, ο κορυφαίος Έλληνας sushi chef, Αντώνης Δρακουλαράκος.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Ξέσπασε ο «Μπόμπαινας»: «Με έχουν βάλει στη γωνία και με γ…»

Και οι δυο ομάδες επιθυμούν τη νίκη, αφού η κόκκινη δεν θέλει να χάσει την κυριαρχία της ως τώρα στις ομαδικές δοκιμασίες και η μπλε έχει ανάγκη να επανακάμψει, μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες και να πάρει «μια ανάσα».

Η δοκιμασία αρχικά κάποιους θα τους ενθουσιάσει, αφού θα νιώσουν ότι είναι στα «μέτρα» τους αλλά στη συνέχεια τα λάθη και οι αστοχίες θα αλλάξουν τη διάθεσή τους. Προβλήματα στην οργάνωση, στην κατανόηση του μαγειρικού ζητουμένου και στη συνεργασία, προκαλούν προβληματισμό στους διαγωνιζόμενους.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει αυτή την Ομαδική Δοκιμασία;

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο του MasterChef

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA