Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου (19/3). Ενας μυστηριώδης σάκος θα φτάσει στις καλύβες Διάσημων και Μαχητών, ο οποίος προς απογοήτευση όλων δεν έχει προμήθειες, αλλά ένα γράμμα - γρίφο. Σοφιάννα Αβραμάκη από την μια και Άρης Σοϊλέδης από την άλλη είναι οι παίκτες που καλούνται να ανοίξουν τον σάκο και προς έκπληξή τους ανακαλύπτουν πως πρόκειται για γράμμα. «Τι είναι πάντα μπροστά από εμάς αλλά δεν το βλέπουμε;» έγραφε στο γράμμα, με την απάντηση να βρίσκεται στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού.

«Εμείς περιμέναμε κάποιες προμήθειες, τελικά ήρθε μια βόμβα σήμερα το πρωί», δε θα κρύψει η Ασημίνα Χατζηανδρέου, την ώρα που η Σοφιάνα Αβραμάκη καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μία από τις γνώριμες ανατροπές του παιχνιδιού. «Έχουμε ξαναπεί το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όλα τα σενάρια είναι πιθανά», θα πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ανατροπή: Καταργούνται Διάσημοι και Μαχητές - Ποιες οι νέες ομάδες

Ο Αρης Σοϊλέδης θα διαβάσει το γρίφο στους συμπαίκτες του: «Τι είναι πάντα μπροστά από εμάς, αλλά δεν το βλέπουμε;», ενώ και ο ίδιος δε θα κρύψει ότι «έχουμε αρχίσει να νιώθουμε ένα φόβο για το τί πρόκειται να συμβεί».

Με τη σειρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου θα αποκαλύψει πως κανείς δεν περιμένει κάτι καλό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είχε μέσα ένα γρίφο που πραγματικά όλοι πιστεύουν ότι είναι κάτι κακό».

Στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως «Το μέλλον σας στο Survivor μετά από αυτό το Συμβούλιο θα είναι διαφορετικό» και όπως φαίνεται η μεγάλη στιγμή που θα αλλάξουν σύνθεση οι ομάδες και θα ανατραπούν οι ισορροπίες έχει φτάσει με τις Ασημίνα και Σοφιάνα να ξεσπάνε σε κλάματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA