Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη ένταση μας επεφύλασσε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους Στάθη Σχίζα και Τάκη Καραγκούνια σχεδόν να έρχονται στα χέρια κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο ένας έπεσε πάνω στον άλλο, ο Τάκης Καραγκούνιας χτύπησε στο χέρι από το σπρώξιμο που δέχτηκε από τον Στάθη Σχίζα ενώ του πέταξε νευρικά επάνω του και ένα μπαλάκι. Ο Στάθης Σχίζας από την πλευρά του φώναζε να δουν ξανά στο βίντεο το στιγμιότυπο.

Έτσι και έγινε, με την παραγωγή να εξετάζει το συμβάν και ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει: «Είδαμε το replay και οι δύο παίκτες φταίνε. Ο Τάκης κλείνει το δρόμο και τον εμποδίζει να μαζέψει τα μπαλάκια και στη συνέχεια ο Στάθης προχωρά σε μία απαράδεκτη κίνηση χτυπώντας τον Τάκη πρώτα με το σώμα του και πετώντας του ένα μπαλάκι. Επειδή όπως είπα και οι δύο φταίνε θα συνεχίσουμε τον αγώνα από εκεί που έχουμε μείνει και σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο απαράδεκτο περιστατικό θα αποβληθείτε από τους επόμενους αγώνες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA