Μια μικρή εκδίκηση για την ήττα της Κυριακής πήραν οι Κόκκινοι το βράδυ της Δευτέρας κερδίζοντας το τοτέμ της ασυλίας και έστειλαν τους Μπλε στο Συμβούλιου του νησιού ώστε να υποδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι παίκτες των δυο ομάδων βρέθηκαν στο συμβούλιο όπου για ακόμα μια φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις αφού αυτή τη φορά η Σοφιάνα τόνισε πως ενοχλήθηκε τόσο η ίδια όσο και άλλοι συμπαίκτες της από τα όσα φωνάζει η Ασημίνα, με την οποία είναι φίλες, κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Σε ότι αφορά την ψηφοφορία, οι Μπλε «έδωσαν» ως δεύτερο υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια για πρώτη φορά, μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κερδίσει την ασυλία για την κόκκινη ομάδα, ψήφισε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ αντίστοιχα ο Άρης Σοϊλέδης έβαλε στον τάκο τον «βετεράνο» Σπύρο Μαρτίκα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.