Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παρακολουθεί τα επεισόδια του MasterChef και σχολιάζει όσα συμβαίνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο διάσημος σεφ, για ακόμη μία φορά εξοργίστηκε με τους παίκτες του MasterChef, οι οποίοι τα βρήκαν σκούρα στη δοκιμασία της Δευτέρας (21/3) που είχε «άρωμα» Ανατολής.

Συγκεκριμένα, οι κριτές του MasterChef είχαν ως guest στο πλατό την καθηγήτρια μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία προσκάλεσε τους διαγωνιζόμενους να φτιάξουν πιάτα με μικρασιατικές γεύσεις.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έχουν ξαναβρεθεί στην ίδια θέση

Ωστόσο, υπήρξαν παίκτες του MasterChef που δεν γνώριζαν αρκετά για αυτή την κουζίνα, κάτι που εξόργισε τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook «δίκασε» ξανά τους διαγωνιζόμενους.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«Master chef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρέψουν πολίτικη κουζίνα. Παντελής άγνοια. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιορίστηκε να δηλώσει την άγνοια του, αλλά την απαξίωσε. Ξέρει σούσι, αλλά δεν ξέρει παστουρμαδόπιτα χα χα. Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης.

Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποίηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χουνκιάρ. Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ' όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdeathangel.ilias%2Fposts%2F10225127233742531&show_text=true&width=100%
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA