Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νικήτας Μπατσικούρας αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/3) και μοίρασε στους συμπαίκτες του τα πιάτα, με τα οποία κλήθηκαν να εμπνευστούν στο τεστ δημιουργικότητας, αλλά και τον χρόνο μαγειρικής, που είχαν στη διάθεσή τους. 

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης «δίκασε» ξανά τους παίκτες - «Παντελής άγνοια»

Η δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετά τους Γρηγόρη Γιαννόπουλο, Πάνο Κουμουνδούρο και Καλλιόπη Μπεζαντέ, οι οποίοι τώρα θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Γιάννος Σδούγκας έχει ακόμα στην κατοχή του την κάρτα ασυλίας, μιας και κανείς από τους συμπαίκτες του δεν τον προκάλεσε σε μαγειρική μονομαχία για να τη διεκδικήσει οπότε μένει να δούμε εάν θα τη χρησιμοποιήσει για να σώσει κάποιον από τους υποψήφιους ή όχι. 

Ο chef Άγγελος Μπακόπουλος θα είναι ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, φέρνοντας ένα πιάτο αντιγραφής, το οποίο απαιτεί μαγειρική αντίληψη, συγκέντρωση και προσοχή κατά την εκτέλεση της συνταγής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA