Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Καραγκούνιας στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/3) όταν μίλησε για την κόρη του, λέγοντας πως εκείνη είναι ο λόγος για τον οποίο πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Ρουβάς κέρδισε τον Σοϊλέδη και έπαθε αμόκ - Πού αφιέρωσε τη νίκη του

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να μπω στο Survivor. Πέρυσι δεν μπήκα στο τσακ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έλειπα και δεν μπορούσαν να με βρούνε. Φέτος έλειπα και πάλι, αλλά κατάφερα και γύρισα, παράτησα τα πάντα κι ήρθα. Έχω έρθει για την κόρη μου, τη Ραφαηλία μου, γιατί, όπως και να το πάρει κανείς, είναι ό,τι καλύτερο έχω στη ζωή μου», εξήγησε ο Τάκης Καραγκούνιας. 

«Αυτό που θέλω είναι να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Για αυτό παίζω με κομμένο χέρι, δικέφαλο και σμπαράλια γόνατο για να καταφέρω να κάνω κάτι για το κοριτσάκι μου. Έχω πληγωθεί σαν άνθρωπος και κλαίω σαν μικρό παιδί μπροστά σε όλους. Δεν παρακαλώ τίποτα, απλά να καταλάβει ο κόσμος πώς νιώθω για να φτάσω για το κοριτσάκι μου κάπου» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας, ξεσπώντας σε κλάματα και λέγοντας στην κάμερα πως «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, αλήθεια σου λέω» και φεύγοντας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA