Στο «κόκκινο» και χθες ο ανταγωνισμός των παικτών του Survivor, οι οποίοι έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με δύσκολο στόχο, προκειμένου να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στο οποιο τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι «Διάσημοι». Ο Απόστολος Ρουβάς αποδείχθηκε ιδιαίτερα μαχητικός στον στίβο μάχης της Δευτέρας (21/3) και έχοντας απέναντί του τον Αρη Σοϊλέδη, κατάφερε να τον κερδίσει.
Ο σεφ πανηγύρισε έξαλλα τον πόντο που έφερε στην ομάδα του, έχοντας αντίπαλο τον φίλο του και κουμπάρο του (σ.σ. ο σεφ θα είναι ένας από τους κουμπάρους στον γάμο του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι), με τον οποίο πλέον είναι σε αντίπαλες ομάδες.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτή είναι η υπό αποχώρηση τετράδα που περιλαμβάνει και ένα όνομα έκπληξη
Εκτός από τις φωνές, τον χορό και το τραγούδι, ο Απόστολος Ρουβάς ανάμεσα στους πανηγυρισμούς του, έστειλε μία καρδούλα στη Φανή, την σύντροφό του, της οποίας το όνομα ψέλλισε κοιτώντας στον ουρανό.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- Καιρός: Μεσογειακός κυκλώνας «βόμβα» κινείται προς την Ελλάδα - «Θυμίζει Daniel και Ιανό»
- Σάλος με την απόλυση δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΙ: Κάλεσμα σε διαμαρτυρία στα γραφεία του σταθμού
- «Στάθηκα πάνω από το φέρετρό σου»: Συγκλονισμένη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Η σχέση που την ένωνε με τον Μαζωνάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.