Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, μίλησε την Τετάρτη (23/3) στο Πρωινό για τη σύζυγό του, τη συμμετοχή του στο Survivor 4, την αγάπη του κόσμου που έχει εισπράξει έκτοτε, αλλά και για την αντίδραση του γιου του όταν επέστρεψε μετά από 6.5 μήνες απουσίας. «Το πιο σημαντικό από όλα, πέρα και από τα λεφτά είναι η αγάπη του κόσμου, η οποία πλέον είναι τόσο μεγάλη από 3 ετών παιδάκια έως άνθρωποι 100 ετών και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα», τόνισε ο Τριαντάφυλλος στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. 

Για τη σύζυγό του, Δήμητρα, είπε πως δεν πέρασε καθόλου καλά όσο εκείνος έλειπε. «Είμαστε 15 χρόνια μαζί. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος η Δήμητρα, μια υπέροχη μητέρα, μεγαλώνει πολύ ωραία τον Νικόλα. Είναι ηρωίδα για μένα γιατί έχει το ιατρείο, ξυπνάει πρωί, την αγαπάει ο κόσμος γιατί τους προσέχει όλους, μεγάλους - μικρούς. Είναι φοβερή γιατρός. Βασικά, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή τη γυναίκα, είμαι πολύ καλά. Δεν πέρασε καθόλου καλά, όσο ήμουν στο Survivor. Έλειπα 6,5 μήνες και κανείς δεν το περίμενε. Ήταν δύσκολο για αυτήν», εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος: «Ο κόσμος τα βλέπει όλα, πετσοκόβει και πυροβολεί»

Πρόσθεσε πως «Αν ήταν σαν και εμένα δεν θα ταιριάζαμε. Θα ξενέρωνα και εγώ. Μου τη λέει συνέχεια. Την ακούω. Με μαζεύει. Το γουστάρω που με βάζει στη θέση μου. Δεν βαριέμαι ποτέ. Ξέρεις τι είναι μετά από 15 χρόνια μα γουστάρεις και να είσαι ερωτευμένος; Εγώ είμαι ακόμα, αυτή δεν ξέρω αν είναι».

Τέλος, αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο γιος του, Νικόλας, όταν εκείνος γύρισε μετά από 6,5 μήνες απουσίας από το σπίτι. 

«Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι που με έφεραν από το αεροδρόμιο στο σπίτι, με το που μπαίνω μέσα στο σπίτι και η αγκαλιά που μου έδωσε ο Νικόλας ήταν, πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα. Νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Ήταν 5,5 ετών. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών. Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA