Μενού
  • Α-
  • Α+

Κακή ημέρα για τους παίκτες του Survivor αφού τρεις παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν τραυματισμούς στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Πρώτος ο Άρης Σοϊλέδης, κατά τη διάρκεια του τελευταίου επάθλου φαγητού της εβδομάδας πηδώντας από μεγάλο ύψος, έβγαλε τον ώμο του και έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους. Αμέσως όλοι οι παίκτες έτρεξαν στη μεριά του, όπως και η γιατρός για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ τελικά ο παίκτης της μπλε ομάδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. 

Τελικά, όπως αποδείχθηκε ο ώμος του Άρη βγήκε και μπήκε στη θέση του σχεδόν την ίδια στιγμή και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με τον ίδιο να επιστρέφει στην καλύβα και να αναγκαστεί να απέχει για περίπου δέκα μέρες από τα αγωνίσματα προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. 

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: «Είμαστε όλοι survivors» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο

Ωστόσο, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία στο τέλος του αγώνα επάθλου έπεσε κάτω και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει διάσειση. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας επέστρεψε στην καλύβα της και εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι θα γίνει γρήγορα καλά. 

Πάντως, η κακοδιαθεσία της Ασημίνας την έφερε πάλι κοντά με τη Σοφιάννα, η οποία, έτρεξε κοντά της όσο ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα, είπε πως εξακολουθεί να τη λατρεύει και να τη νοιάζεται παρά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά την αλλαγή στη σύνθεση των ομάδων.  

Τέλος, επίδεσμο φόρεσε και η Μυριέλλα Κουρεντή, της οποίας το δάχτυλο είχε μελανιάσει και την πονούσε, όπως εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιανό, αλλά ευτυχώς έδειξε να έχει νιώσει καλύτερα στη συνέχεια του επεισοδίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA