Μενού
  • Α-
  • Α+

Ρεπό στους παίκτες του MasterChef επεφύλασσε το επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/3) και επιστροφές πρώην παικτών, στους οποίους ανατέθηκε να ετοιμάσουν μια παρασκευή προκειμένου να κερδίσουν την ποδιά και να ξαναμπούν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star. 

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Τρέιλερ για τις επιστροφές - Ο Μπόμπαινας μπήκε στο πλατό και το Twitter τον χαρακτήρισε μετάλλαξη

Όλοι έτυχαν θερμής υποδοχής πλην του πιο πολυσυζητημένου παίκτη του φετινού κύκλου, Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος, όμως, δεν πτοήθηκε και έκανε θεαματική είσοδο τελευταίος φορώντας μία μπλούζα με εικόνες από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Εγώ, ο απαισιότατος».

«Αφήνω να μπουν οι πρώτοι επτά και τσουπ, surprise!», είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο «Μπόμπαινας», για την επιστροφή του στην κουζίνα του Masterchef. 

Στο στόχαστρό του μπήκε ξανά ο Βασίλης Μπόλλος για τον οποίο σχολίασε: «Βασίλη μου γιατί άσπρισες; Ώπα, σου λέει ο Ταϊρίδης βγήκε έξω και άκουσε τι λέω, όπως ο Ταϊρίδης βγήκε έξω και είδε και σε έναν υπότιτλο "θέλω να παλέψω και να μην πάω εκ του ασφαλούς και ότι έχεις δημιουργήσει που ήρθες και είπες στους συμπαίκτες σου και στους κριτές ότι με είπες αδύναμο, να τα ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τα πράγματα", δείχνοντας τις προθέσεις του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA