Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τη σύλληψη της μητέρας. «Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν είμαι μάνα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές... Να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάνε... Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, 15 μέρες, γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να…. Δεν μπορώ». 

Διαβάστε ακόμηΓιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα το πω κι ας φάμε πρόστιμο από το ΕΣΡ - Δίκαιη τιμωρία»

Αυτά ήταν τα λόγια που είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της για τη δολοφονία του παιδιού της, της Τζωρτζίνας. Η 9χρονη έχασε τη ζωή της μέσα σε 20 λεπτά από τη μεγάλη ποσότητα της κεταμίνης. Μάλιστα, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας, στο δωμάτιο του παιδιού ήταν μόνο η μητέρα της, η οποία πλέον ερευνάται και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA