Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο trailer για το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη που θα προβληθεί το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής (1/4), το οποίο, όπως είναι αναμενόμενο, θα ασχοληθεί με την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο εκνευρισμός του Twitter με τη Ζήνα Κουτσελίνη και η οργή των celebrities

Ήδη όλες τις προηγούμενες εβδομάδες η Αγγελική Νικολούλη είχε αφιερώσει αρκετές εκπομπές στη συγκεκριμένη υπόθεση φέρνοντας στο φως πολύτιμα στοιχεία. Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη εκπομπή μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ήδη από το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα ακόμα τρέιλερ όπου ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να λέει πως «τίποτα δεν γίνεται ξαφνικά», μία φράση που είχαμε δει και σε τρέιλερ για προηγούμενη εκπομπή. 

https://www.instagram.com/p/CbvYc-SDfT-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο δε τρέιλερ που ανέβηκε στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube - μεταξύ άλλων - αναφέρει πως η «ώρα της αλήθειας έφτασε. Μη χάσετε το σοκαριστικό Φως στο Τούνελ» προμηνύοντας για μεγάλες αποκαλύψεις. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA