Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα» το βράδυ της Τρίτης (12/4) η Σμαρώ ανακρίνει τον Σάββα για τη δολοφονία του Μιχάλη. Η είδηση της ποινικής δίωξης εναντίον του πέφτει σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη: Άγιος Παΐσιος: Καθηλώνει το φινάλε του Α' κύκλου - Ο Αρσένιος φεύγει οριστικά για το Άγιο Όρος

Η Όλγα αγανακτεί θεωρώντας ότι υπάρχει δάκτυλος της οικογένειας Δελλή. Ο Κωστής ανακαλύπτει την παλιά ιστορία της Ροδιάς με τον Χρήστο και του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Χρήστος κατηγορεί τον Ηρακλή για την εξαφάνιση του Γιάννη, αλλά εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη. Ο Γιάννης έχει απαχθεί και κρατείται από τη μαφία σε άθλιες συνθήκες, χωρίς κανείς να ξέρει ποια θα είναι η τύχη του. Ο Βλάσης ζητάει οδηγίες από τον Εγγλέζο κι εκείνος αποφασίζει να τον εκτελέσουν. Η σχετική εντολή δίνεται στον Ζήση.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Σκοτεινή Θάλασσα κάθε Τρίτη στις 23:10 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA